Sari la conținut
Cost transport - 18 lei, oriunde în țară.
Cost transport - 18 lei, oriunde în țară.

Politică de Retur

Trimitirea coletului catre noi se va face inainte de restituirea banilor in asa maniera incat sa se poata verifica starea produsului, daca acesta prezinta urme de folosinta, deteriorari evidente, lipsa de componente sau lipsa ambalajului, mobiteq.ro isi asuma dreptul de a REFUZA returul!
Mobiteq.ro va achita costul curierului doar daca produsul primit este deteriorat sau coletul primit nu reflecta tipul de produs comandat. Pentru orice alt motiv, clientul va plati costul serviciului de returnare a coletului, in valoare de 30 de lei.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de returnare există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )
                    ***Returnarea banilor se face doar prin virament bancar***
                    *** Cererea de retur se trimite pe adresa de mail contact@mobiteq.ro. Trebuie sa contina copie de pe factura de achitizitie primita in colet, cont IBAN si titularul acestuia*** 
                 *** Mobiteq.ro se angajeaza sa proceseze viramentul returului in maxim 10 zile lucratoare de la primirea completa a cererii de retur***